Bisericile latino-americane discuta despre sanatatea sexuala si drepturile femeii

Consiliul Bisericilor Latino-Americane 2012 Bisericile membre ale Consiliului Latino-American al Bisericilor (CLAI) au intreprins o sesiune de consultări vizavi de drepturile sexuale şi de drepturile reproductive în întreaga regiune, pregatindu-se astfel pentru o conferinţă ce avea loc anul viitor in Havana.

În colaborare cu Fondul pentru Populatie al ONU, reuniunile din 11 ţări, au abordat aspecte specifice, printre care "protecţia împotriva violenţei, exploatării sexuale şi a abuzurilor sexuale, dreptul de a decide de a avea copii sau nu, şi când să ii ai, asigurarea accesului la contracepţie; dreptul la viaţa privată, libertatea de gândire pe probleme de sexualitate şi reproducere, precum şi dreptul la informare şi educaţie".

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.