Grupul German al Tineretului Crestin, preocupat de creşterea gradului de conştientizare a summitului Rio +20

ziua mainii verzi Odata cu începerea discuţiilor legate de mediu, care se apropie in aceasta săptămâna, in Rio de Janeiro, tinerii crestini germani pun in scenă o serie de manifestari publice care vizează creşterea gradului de conştientizare a problemelor globale de mediu.

Ziua Mainii Verzi, o iniţiativă a Federaţiei Germane a Tineretului Protestant, a hotarat ziua de 16 iunie ca zi de acţiune, dar evenimentele au debutat cu mai multe săptămâni înainte.

Conferinţa Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare Durabilă, de asemenea cunoscuta si sub numele de „Rio +20”, va avea loc in perioada 20-22 iunie (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

În luna mai, tinerii au demonstrat în faţa clădirii parlamentului german, vopsindu-si degetele cu culoarea verde şi organizand flash-mob-uri pe străzile din Stuttgart, distribuind informatii legate de problemele de mediu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.