Arhimandritul Efrem din Manastirea Vatoped a fost achitat

Pr. arhim Efrem din Vatoped achitat Curtea Supremă din Grecia a anulat decizia Curţii de Apel din Thrace, care ii condamnase pe Arhimandritul Efrem din Manastirea Vatoped, aflata in Muntele Athos, şi pe călugărul Arsenie, la mai multe luni de închisoare, informeaza in exclusivitate Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Trei persoane, printre care si cei doi amintiti mai sus, fusesera condamnate pentru obstrucţionarea justiţiei (vezi Arhiva Lacasuri Ortodoxe).

Judecătoarea Maria Psaltis a fost acuzata si ea ca ar fi cedat în faţa presiunilor exercitate de catre Arhimandritul Efrem şi de călugărul Arsene, situatie care a avut ca rezultat intârzierea deciziei instanţei de judecată, într-un litigiu asupra statutului patrimoniului funciar al Manastirii Vatoped din Muntele Athos, mai informeaza in exclusivitate Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.