Consiliul din China, axat pe libertatea religiei în tara

Biserica China Creştinismul este în creştere în China, dar continuă să se confrunte cu dificultăţi şi cu o nevoie tot mai mare de resurse, conform liderului unei organizaţii creştine majore.

"Biserica… prezintă patru caracteristici: independenta, autonomie, este post-confesională si in rapidă creştere. Ea se confruntă cu o mulţime de provocări şi cu dificultati in crestere", a declarat Rev. Gao Feng, presedintele Consiliului Creştin din China (CCC), in data de 14 iunie 2012.

Feng a vorbit în Nanjing, in cadrul unei reuniuni a Comisiei pentru Probleme Internationale a Consiliului Mondial al Bisericilor(CMB), informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.