In anul 2032, numarul crestinilor va fi depasit de cel al ateilor, in Marea Britanie

ou de pasti Marea Britanie Creştinismul este în scădere în Marea Britanie şi ar putea fi depăşit de non-credincioşi, in anul 2032.Aceasta este concluzia unui studiu realizat recent de Biroul Naţional de Statistică, sub numele „Religia în Marea Britanie”, informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Potrivit studiului, numărul creştinilor din această ţară a scăzut cu 8% fata de 2004, la 41 milioane persoane, în timp ce numărul non-credincioşilor a crescut cu 49%, ajungand la 13.4 milioane persoane, în aceeaşi perioadă.

"În cazul în care aceste populaţii continua să scadă şi să crească, cu acelaşi număr de oameni in fiecare an, numărul de persoane fara nicio religie va depăşi numărul creştinilor din Marea Britanie, în 20 de ani", arata studiul, informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.