Harold Camping recunoaşte ca s-a inselat privind Sfarsitul Lumii

Harold Camping si sfarsitul lumii Dupa ce a cheltuit o suma enorma de bani, pentru a avertiza oamenii din intreaga lume despre sfarsitul acesteia, care ar fi trebuit sa aiba loc in data de 21 mai 2011 – predictie schimbata mai apoi pentru data de 21 octombrie – Harold Camping recunoaşte că nu are nici cea mai vaga idee despre cand va veni sfarsitul lumii, informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

"Ne dăm seama că mulţi oameni spera să ştie cand se va intoarce Hristos", afirma Camping într-un articol recent. "Recunoaştem insa, cu umilinţă, ca ne-am înşelat vizavi de aceasta data".

Camping, ajuns la varsta de 90 de ani, mai spune că a incetat sa caute alte date noi legate de sfarsitul lumii şi ca intenţionează să se concentreze pe aprofundarea credinţei sale, prin recitirea Scripturii.

„Trebuie sa mai recunoastem deschis, de asemenea, că nu avem niciun nou element sau vreo noua proba care sa ne indice o altă dată a sfârşitului lumii", a mai declarat acesta. "Desi circula multe alte date, nu avem niciun interes sa luam o alta in calcul", incheie acesta, dupa cum informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

– pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, un articol in exclusivitate de: contributor Ec. Andreea Zahariea

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.