Biserica Catolica din Polonia iese, primitoare, in intampinarea UEFA – EURO 2012 (8 iun.-1 iul)

UEFA_Euro_2012_logo Conform informatiilor primite de la corespondenti Lacasuri Ortodoxe aflati in Varşovia, Bisericile din Polonia spera sa-i câştige pe fanii din lumea fotbalului, lansand un program de intampinare, destinat campionilor Uniunii Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA), informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

"Să aratam nobleţea inimii, o ospitalitate poloneza modelata de Evanghelie şi un exemplu de deschidere creştina catre vizitatori", a declarat Conferinţa Episcopilor Romano-Catolici, in data de 28 mai 2012.

Biserica predominantă a Poloniei a prezentat o serie de iniţiative pastorale legate de acest campionat, pe care il gazduieste alaturi de vecina Ucraina. Turneul din perioada 8 iunie – 1 iulie 2012 este, de altfel, si primul eveniment international important de fotbal, găzduit de ţări post-comuniste, mai informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.