18 aprilie: aducerea Icoanei Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului “Trihirusa”, in Slobozia

Icoana cu trei maini a Maicii Domnului Trihirusa

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, în Săptămâna Luminată, în preajma slăvitului Praznic al Izvorului Tămăduirii, miercuri, 18 aprilie 2012, credincioşii din aceste meleaguri ocrotite de Dumnezeu, vor fi binecuvântaţi de aducerea la Catedrala Episcopală Înălţarea Domnului din Slobozia a Icoanei Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Sfânta Mănăstire Neamţ.

Procesiunea cu Sfânta Icoană va pleca de la Catedrala Episcopală Înălţarea Domnului, către Sfânta Mănăstire Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, din Slobozia, alături de toţi preoţii şi diaconii din judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, începând cu orele 16:30, mai informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, partener media oficial al evenimentului.

Evenimentele legate de aceasta deosebita ocazie vor fi transmise in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, partenerul media oficial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, transmisiunile putand fi urmarite atat in paginile de Internet ale Agentiei (www.lacasuriortodoxe.ro) cat si in paginile Episcopiei (www.sf-esc.ro) si ale protopopiatelor.

Transmisiune in direct, realizata gratuit de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, partener media oficial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, prin serviciul specializat LiveCamera, cu sprijinul "Succes Maxim SRL" (contact: 0722.430.402) – productie si comert cu flori si plante ornamentale, distribuitor de butasi si rasaduri de flori.

1. Despre programul de desfasurare a acestui eveniment, cititi AICI!

2. Despre ICOANA MAICII DOMNULUI CU TREI MAINI – TRIHIRUSA, cititi dand click aici.

3. Despre ICOANA MAICII DOMNULUI DE LA NEAMT – LIDIANCA, cititi dand click aici.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.