Guvernul britanic lansează o consultare pe tema legalizarii mariajului intre persoane de acelaşi sex (15 mar.-10 iun.)

May Theresa

Guvernul britanic a lansat in data de 15 martie 2012 o consultare de 12 săptămâni, în Anglia şi Ţara Galilor, care se asteapta să ducă la legalizarea mariajului intre persoane de acelasi sex, în ciuda opoziţiei puternice din partea Bisericii Romano-Catolice şi a elementelor conservatoare din interiorul Bisericii Anglicane, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

"Atunci cand doua persoane au o grija profunda una fata de cealalta, cand se iubesc şi cand doresc să-şi petreacă restul vieţii împreună, nu trebuie să li se permită să se căsătorească?", se intreba Theresa May, în The Times, in ziua de 15 martie.

"Aceasta este întrebarea esenţială din spatele dezbaterii asupra planurilor guvernului de a extinde căsătoria civila in randul cuplurilor de acelaşi sex", mai informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.