Pakistanul promite să sprijine drepturile minorităţilor religioase

Syed Yusuf Raza Gilani Guvernul pakistanez a promis să respecte drepturile minorităţilor religioase din ţara majoritar musulmană.

Afirmatia a fost facuta la o conferinţă tinuta in Islamabad, care a marcat prima aniversare a asasinarii lui Shahbaz Bhatti, fostul ministru federal pentru problemele minorităţilor.

"Facem toate eforturile pentru a crea un sentiment de cetăţenie cu masura egală, în care sa fie asigurate drepturile fundamentale la siguranţă, securitate, onoare, viaţa, libertate şi proprietate pentru minorităţile (religioase) în cauză", a declarat primul-ministrul Syed Yusuf Raza Gilani, zilele trecute.

Conferinta a fost organizata de către Alianta Tuturor Minorităţilor din Pakistan, care a ajutat la descoperirea lui Bhatti.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.