Presedintii SUA nu trebuie sa scape din vedere pacea Orientului Mijlociu

pace orient Mijlociu Conform informatiilor primite din New York, in timp ce atentia lumii se concentra asupra tensiunilor dintre Iran şi Israel, o coaliţie a liderilor evrei, creştini şi musulmani le reaminteste candidaţilor la prezidentialele SUA, sa nu scape din vedere nevoia unui acord de pace între Israel şi palestinieni.

Invocând "învăţăturile de bază ale tradiţiilor proprii", liderii au precizat ca, avand un caracter de urgenţă, pacea arabo-israeliano-palestiniana este mai importanta ca oricând.

Declaraţia conducerii Initiativei Nationale inter-religioase pentru pace în Orientul Mijlociu a fost ocazionata de o intalnire a preşedintelui american Barack Obama cu primul-ministru israelian Benjamin Netanyahu pe marginea unui subiect legat de capacitatea nucleara a Iranului. Ea a fost preluata si facuta publica ulterior si de catre Consiliul Naţional al Bisericilor (SUA).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.