(VIDEO) Un film despre procesul de la Nuremberg, studiat in scoli (Nuremberg: Its Lesson for Today)

Nuremberg, lectia sa pentru astazi

Un film istoric (restaurat) din timpul proceselor criminalilor de război nazişti, de după Cel de-al Doilea Război Mondial, din Nuremberg, va fi oferit în curând mediei generale britanice, urmand ca el sa fie proiectat si în licee, a declarat un cunoscut lider al lumii evreiesti, informeaza Serviciul specializat LiveCamera.

"Deşi noi nu putem trăi în trecut, este important să nu-l uitam", a declarat rabinul Jonathan Romain, purtător de cuvânt al Mişcarii pentru Reformă în Iudaism, din Marea Britanie.

Pelicula, de 90 de minute, intitulata "Nürnberg: lecţia sa pentruastazi" (Nuremberg: Its Lesson for Today), a fost produsa prin colarea unor materiale realizate in trecut de US Marine Corps, în 1948, pe atunci Departament de război al SUA, mai informeaza Serviciul specializat LiveCamera.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.