AMCC traseaza liniile directoare etice pe care ar trebui sa le adopte platformele digitale media

net liber Un grup bisericesc a subliniat in ultimele zile problemele cheie cu care se confruntă platformele digitale media, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Asociaţia Mondială de Comunicare Creştină, o organizaţie bisericeasca preocupata de drepturile de comunicare, a publicat un document care prezintă liniile directoare etice pe care ar trebui sa le adopte platformele digitale media – potrivit unui comunicat recent.

"Internetul este o parte vitală a scenei de azi a comunicaţiilor, dar el se afla sub ameninţarea intenţiei guvernelor de sufocare a libertăţii de exprimare şi, in acelasi timp, intenţiei corporaţiilor globale de percepere de taxe ridicate de accesare", noteaza comunicatul.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.