O carte disidenta dezvaluie `istoria secreta` a Crestinismului in China

Dumnezeu este Rosu Povestea Secreta despre cum a supravietuit Crestinismul si a inflorit in China comunista de Liao Yiwu Lăcașuri Ortodoxe Deşi companiile occidentale, de la producătorii auto americani, la firmele de lux europene, au câştigat recent poziţii de top în China, religia occidentală a jucat şi ea un rol important aici, chiar mult mai mare, “depăşind evolutia General Motors sau Hermes”, informează Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe.

Cu toate acestea, prezenţa Creştinismului în China a fost "ascunsă de Occident, pentru mai mulţi ani", spune Wenguang Huang, în introducerea la traducerea lucrării "Dumnezeu este Roşu: Povestea Secretă despre cum a supravieţuit Creştinismul şi a înflorit în China comunistă".

Lucrarea, nou tiparita, apartine lui Liao Yiwu, un scriitor disident, care a realizat-o în închisoare, mai informează Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.