Crestinismul, o religie cu adevarat globala. Increstinarea Africii

Unde traiau crestinii in 2010 Un raport recent demonstreaza trecerea la increstinarea Africii.

Conform informaţiilor primite de la membri-abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Washington, DC, “prin cei 2.180.000.000 de aderenţi", Creştinismul a devenit o religie cu adevărat globală în secolul trecut, informează Servicul de presa Lăcașuri Ortodoxe.

Acesta a cunoscut o creştere rapidă în ţările în curs de dezvoltare, compensându-se astfel declinul Creştinismului din cetăţile sale tradiţionale.

Apreciată ca reprezentând “cel mai complet studiu şi de încredere, dintre câte au fost efectuate până în prezent”, lucrarea Centrului Pew Research din Washington, intitulată "Creştinismul Global”, s-a bazat pe mai mult de 2.400 de surse privind auto-identificarea populaţiei creştine.

Acesta a avut la baza în special recensământurile şi datele de sondaj, mai informează în exclusivitate Servicul de presa Lăcașuri Ortodoxe, pentru Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.