Biserica din Scotia sustine un proiect agricol israelian

proiect agricol israelian sustinut de Biserica Scotiei Conform datelor primite de la membri-abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflati in Ierusalim, un proiect agricol arabo-evreiesc din nordul Israelului, care ajuta la pregătirea femeilor în diferite domenii de activitate, ar "reprezenta un semn de speranţă pentru popor şi ţară", informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe.

Declaraţia a fost făcută în urmă cu câteva zile, de un reprezentant al Bisericii din Scoţia, care investeşte în proiect.

În timpul unei vizite de 12 zile în Ţara Sfântă, Rev. David Arnott a participat la inaugurarea unei plantaţii de măslini, pe terenuri care aparţin familiei Hatum Abu, din Valea Izreel a Galileii.

Biserica din Scoţia s-a angajat într-o perioadă iniţială de investitii, de cinci ani, plantând 1000 de măslini şi reabilitând astfel terenurile oferite în leasing de familie, către Organizaţia Sindyanna din Galileea, asigurându-se astfel si locuri de muncă pentru arabo-evreii din zonă, mai informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.