Decizie uimitoare a parohului anglican al Catedralei Christchurch din Noua Zeelanda

Rev. Peter Beck Conform materialelor primite de la corespondenţi aflaţi în Wellington, Noua Zeelandă, după nouă ani de păstorire a acestei parohii, Rev. Peter Beck, parohul Catedralei Anglicane Christchurch, a luat o decizie care a uimit comunitatea locală.

In ultimele zile, acesta a ales să renunţe la "cel mai bun loc de muncă al bisericii", pentru a ocupa un loc în Consiliul Municipal Christchurch (vezi revista MONITOR Lacasuri Ortodoxe).

Parohul susţine că îsi doreşte să joace un rol “mai important” în reconstruirea acestui celui de-al doilea mare oraş al Noii Zeelande, în urma cutremurului devastator cu magnitudinea de 6.3 grade, din 22 februarie 2011, informează serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.