Biserica Catolica din Filipine, in contradictie cu departamentul de sanatate pentru prevenirea HIV

Biserica Catolica din Filipine in contradictie cu departamentul de sanatate pentru prevenirea HIV Conform materialelor primite de la membri-abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în zona Baguio City, Filipine, cu ocazia recentei Zile Mondiale dedicate SIDA, în oraşul nordic filipinez Baguio, romano-catolicii şi alţi reprezentanţi ai Bisericii creştine au ales să nu participe la o paradă şi la un program ce vizau campania "Zero infectare cu HIV".

Marşul a inclus oficiali din domeniul sănătăţii, ai acestui oraş, şi reprezentanţi ai unor organizaţii non-guvernamentale, precum şi aproximativ o mie de barmani, chelneriţe, maseuri şi lucrători în barurile gay, care au fost invitaţi de către departamentul de sănătate, în sprijinul ideii de unitate a oraşului în prevenirea HIV, informează serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.