Friday 9 december 2011

Doar cateva grupari religioase britanice aproba nou alege a ceremoniilor religioase gay

Regatul Unit permite ceremoniile religioase ale partenerilor gay LGB Conform unor materiale de ultima ora primite de la membri-corespondenţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în Londra, deşi a devenit legală, atat în Anglia cat şi în Ţara Galilor începând cu data de 5 decembrie 2011, ceremonia religioasă în locaşurile de cult pentru uniunea între persoanele de acelaşi sex, totusi doar evreii non-ortodocşi, quakerii şi unitarienii le permit membrilor lor să facă acest lucru.

Credinţele islamică şi romano-catolică şi-au stabilit deja poziţiile faţă de astfel de uniuni, iar Biserica Angliei chiar a răspuns în faţa acestei modificări a legii, precizând că pentru o astfel de permisiune este nevoie de un acord scris, obţinut de la adunarea generală – Sinodul – care se întruneşte de două ori pe an, informează serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.