Mamele gemenilor, tripletilor sau multipletilor dinainte de 17 iun. 2009, OBLIGATE sa apeleze la Instanta, pentru recuperarea indemnizatiilor

Ion Anisia-Ecatherina Conform unui articol publicat de Serviciul ECONOMIST LONews, "mamele care au născut tripleţi sau multipleţi înainte de 17 iunie 2009 vor primi retroactiv indemnizaţia pentru fiecare nou-născut, în baza unei decizii în instanţă, cu caracter individual, potrivit unui comunicat emis de ministerul muncii".

In discutie intra mamele care au nascut intre 1 ianuarie 2006 si 17 iunie 2009, tinand cont de faptul ca, inainte de 2009, nu exista o practică judiciară unitară în domeniu.

In concluzie, daca vor apela la instanta in mod individual… [Citeste tot, aici si nu uita sa ramai la curent cu informatiile oferite gratuit de Serviciul Economist LONews – echipa de economisti profesionisti…]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.