In Londra, cativa evrei au serbat Ziua Mitzvah 2011

In Londra cativa evrei au serbat Ziua Mitzvah

Conform datelor primite de la corespondenţi aflaţi în Londra, 12 membri ai Sinagogii din Sudul acestui oraş s-au plimbat prin Streatham High Street Shopping Center, în data de 20 noiembrie 2011, dar nicidecum pentru a căuta unele chilipiruri pre-Hanuka.

Aceştia au purtat discuţii cu negustorii, întrebându-i despre modul în care aceştia au făcut faţă violenţelor recente din acest oraş, despre modul în care au păstrat în condiţii de siguranţă străzile, ajutându-şi vecinii.

Actiunea a fost un mic proiect, care a însemnat o parte a "Zilei Mitzvah 2011", o zi internaţională în care comunitatea evreiască îşi ajută vecinii, printr-o serie de fapte bune, dar a avut rezonanţă, în plus, după ce o săptămână întreagă de revolte a afectat vara trecută atât Londra cât şi alte oraşe britanice, informeaza Serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.