Activistii americani cer SUA sa protejeze credinciosii din strainatate

Conform materialelor primite de la membri-corespondenţi aflaţi în Washington, DC, apărătorii libertăţii religioase au pledat în data de 26 octombrie 2011 pentru cauza pe care o reprezintă, deplângând lipsa protecţiei, acordate de America, credincioşilor din străinătate.

Aceştia declară că lucrurile s-au înrăutăţit, în loc să se îndrepte, deşi această problemă a intrat în discuţie cu mai mult de un deceniu în urmă.

Sesiunea din prezent, sponsorizată de Family Research Council, a reunit vorbitori din cadrul Guvernului, din Mediul academic şi din Grupările non-profit, care au alcătuit un tablou sumbru, global, al persecuţiei religioase, precum şi încercările slabe ale SUA de a combate această situaţie, informează Serviciul de presă LONews, al Agenţiei de ştiri Lăcaşuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.