Religiile, angajate in campania de dezarmare din Brazilia

Conform materialelor primite din Sao Paulo, Institutul Sou da Paz a mobilizat Bisericile şi comunităţile de credincioşi din această localitate să participe motivat la "Campania pentru Predarea Voluntară a Armelor de Foc şi a Muniţiilor", în timpul acestei Săptămâni Mondiale pentru Dezarmare, conform rapoartelor emise de Agenţia de Comunicare a Americii Latine şi Caraibelor.

Mobilizarea a primit deja sprijin din partea budiştilor zen, hare krishna, brahmas kumaris, spiritualiştilor, adepţilor religiilor tradiţionale africane, evreilor, baptiştilor, presbiterienilor, anglicanilor, metodiştilor, luteranilor şi romano-catolicilor, conform Agenţiei.

Institutul este o organizaţie non-guvernamentală, cu sediul în Sao Paulo, care funcţionează pe tema prevenirii violenţei în Brazilia, informează Serviciul de presă LONews, al Agenţiei de ştiri Lăcaşuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.