Bisericile din Nigeria descopera lumii secretul unei ape curate

Conform materialelor primite de la abonaţi ai Lacasuri Ortodoxe aflaţi in Nairobi, Kenya, în cadrul unui forum care discută despre problemele apei la nivel mondial, desfăşurat în aceasta perioada in Africa, un cleric nigerian a pus în evidenţă modul în care Bisericile din ţara sa pot ajuta comunităţile să purifice apa din Delta Nigerului, poluată de scurgerile de produse petroliere, rezultate în urma extractiei de petrol.

"Am descoperit că unele plante pot detoxifia apa. Am lucrat cu cineva din India, care ne-a dat nume. Am aflat deci că există o plantă, disponibilă şi în Nigeria", a spus Rev. Canon Ezechiel Babatunde, director al Institutului Biserică şi Societate, al Consiliul Creştin din Nigeria, cu ocazia forumului, în data de 25 octombrie 2011, la Nairobi, informează Serviciul de presă LONews, al Agenţiei de ştiri Lăcaşuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.