(VIDEO) Un sofer a intrat cu masina intr-o biserica ortodoxa din Seattle, distrugand-o

Poliţia din Seattle se află în căutarea unui conducător auto care a intrat cu propria maşină luni, 24 octombrie 2011, într-o biserică ortodoxă din localitate.

Accidentul s-a produs pe 14 Avenue South, cu puţin înainte de ora 2 noaptea. O familie, care locuieste într-un apartament situat deasupra bisericii, a fost evacuată în condiţii de siguranţă, dar era îngrijorată de daunele provocate bisericii.

"Suntem creştin-ortodocşi şi este biserica noastră", a declarat Hintsa Fesseha, membru al bisericii. "Credem cu adevărat şi suntem foarte trişti acum".

Anchetatorii evaluează încă prejudiciul. Între timp, familia a declarat că nu ştie când i se va permite accesul în casă.

Biserica aparţine de Biserica Creştin Ortodoxă a Etiopiei şi în prezent are o porţiune dintr-un zid lateral dispărută cu totul.

Pompierii au declarat că şoferul şi-a abandonat maşina şi a fugit de la locul faptei, înainte de sosirea poliţiei.

Nimeni nu a fost rănit, dar prăbuşirea zidului a făcut ca familia de bătrâni de deasupra bisericii să fie evacuată până când anchetatorii determină dacă clădirea a suferit daune structurale, informează Serviciul de presă LONews, al Agenţiei de ştiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.