Nu uitati, in rugaciune, de victimele inundatiilor din Thailanda

Biserica raspunde in fata dezastrelor cauzate de inundatiile din Thailanda.

Conform datelor primite de la membri-abonaţi Lacasuri Ortodoxe aflaţi în zona Tokyo, Biserica şi colaboratorii sai răspund în faţa inundaţiilor cele mai grave ale Thailandei, din ultimele decenii, în capitală şi în împrejurimile acesteia, Bangkok.

Acestia solicită sprijin în acordarea ajutorului destinat victimelor.

"Vă rugăm să nu uitaţi de victimele inundaţiilor din Thailanda şi de lucrarea Bisericii lui Hristos în Thailanda, în rugăciunile voastre zilnice", a spus Prawate Khid-arn, Director al Biroului de Management Politic din Chiang Mai, Tailanda.

Agenţia de ştiri Reuters raporta în data de 25 octombrie 2011 că cel puţin 366 de persoane au decedat în urma ploilor torenţiale musonice, care au început încă din luna iulie. Inundaţiile au afectat 2,5 milioane de oameni şi ar putea transforma în mlaştină zone dens populate ale Bangkokului, informează Serviciul de presă LONews, al Agenţiei de ştiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.