(14-16 oct.) TARGUL BOIERULUI – un nou eveniment in parteneriat media Lacasuri Ortodoxe

Din 14 pana-n 16 ale lui Brumarel punem la cale o intalnire de negot la Targul de toamna cu dichis la care-i musai sa ne vedem, informeaza Serviciul de presa LONews al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, partener media oficial al evenimentului.
Va poftim sa va intalniti cu targovetii la Muzeul National al Taranului Roman cat ii ziulica de lunga, de dimineata de la 9, pana seara la ceasurile 7.

D'apoi sa va tocmiti cu cei mai alesi mesteri care aduc lucraturi de mana pentru cochetele domnite si sa desfaceti larg punga pentru podoabe si alte farafastacuri femeiesti, iar pentru copii, bun castig veti afla aci, ca aducem serbeturi si dulceturi fine, branzoaice si ciocolata.

Veniti dar la Targul de toamna cu dichis ca sa vedeti comedii si marionete, jocuri si jucarii ca la Mosi, iar daca junii cavaleri vor adasta la o marghilomana, conitele vor avea ragaz pentru cele cantari de le-am pregatit.

Mezelicuri, cafea veritabila si braga, zacusti si muraturi, beuturi fine, pere parfumate si gutui, mere in parg, cate si mai cate din cele ce fac cinste oricarei camari domnesti, toate le vor afla gospodinele la targ; dantele si borangicuri pentru pruncii boieresti, batiste cu monograme, numai lucruri alese pentru obrazele subtiri ale domniilor voastre.

Va fi mustarie cu pastrama, mamaliga si mujdei, ca sa se desfete tot poporul. Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe este partener media oficial al evenimentului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.