Catolicosul Aram I, in Los Angeles

La sosirea sa pe aeroportul din Los Angeles, Catolicosul Aram I a fost primit de către Prelatul diocezei de Vest, Arhiepiscopul Moushegh Mardirossian, Prelatul diocezei de est a SUA, Arhiepiscopul Oshagan Choloyan, ambasadorii Libanului şi Armeniei, reprezentantul primarului oraşului Los Angeles, reprezentanţii Consiliului Bisericii din Los Angeles şi alţi reprezentanţi ai instituţiilor şi organizaţiilor din comunitate.

După rugăciunile canonice, Sanctitatea Sa s-a întâlnit cu comitetul de organizare şi cu membrii consiliului Bisericii. Seara, Catolicosul Aram a vizitat Biserica Sfântul Garabet din Hollywood, şi a fost salutat de membrii parohiei. După ce le-a mulţumit celor prezenţi pentru călduroasa primire, Sanctitatea Sa le-a transmis mesajul său, prin care a încercat să reliefeze trei direcţii prioritare care ar trebui să se afle în grija comunităţii Bisericii Armene.

Aceste priorităţi sunt:
1) reînnoirea vieţii spirituale,
2) consolidarea Şcolii Armene şi
3) revigorarea cauzei armene, informează Serviciul de presă LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.