Lacasuri Ortodoxe lanseaza un nou sistem inovator: ARHIVA FOTO – Look in a Detail (LDt image) / platforma multimedia LO

Incepand de astazi, luni, 17 octombrie 2011, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, a asociatiei non-profit cu acelasi nume, le propune vizitatorilor sai o noua experienta: noua sectiune MULTIMEDIA Lacasuri Ortodoxe.

Noua secţiune independentă – parte a unui program multimedia, dezvoltat pe parcursul a peste 3 ani de zile, începând din 25 dec. 2007 – aduce un plus de valoare si de autenticitate, printr-un sistem inovator pentru spatiul web general.

Preşedintele Asociaţiei, Ing. Pr. Catalin Ion:

“Este un sistem cu totul inovator, la un nivel tehnic foarte ridicat si cu un design "soft", care nu mai poate fi gasit pe internet la ora actuală, chiar dacă vine vorba despre marile agenţii de ştiri internaţionale. Problema de stocare a albumelor foto, pe care le deţineam şi pe care le-am obţinut prin natura şi specificul platformei noastre de ştiri, a fost una care ne-a preocupat pe parcursul ultimilor ani, în mod special, intrucât – iar dezvoltatorii web cunosc acest lucru cel mai bine – atunci când urmaresti sa lansezi defintiv o arhiva foto sau video, dat fiind faptul că vorbim despre memorii şi spaţii de stocare extinse, greu de manipulat odată ce materialele au fost încarcate într-o locaţie, trebuie să descoperi formula optimă, dar care să fie şi aliniată, nu atât prezentului, cât mai degrabă viitorului.

Eu, ceilalti membri ai administraţiei şi tehnicienii noştri considerăm că am reuşit acest lucru. Noul sistem inovator, lansat de Lacasuri Ortodoxe, şi pe care l-am intitulat Look in a Detail (LDt image) este o premieră pe internet, şi înseamnă pentru vizitatorul platformei noastre o nouă provocare , putandu-l numi, fără a greşi cu ceva, un adevărat salt in viitor. Vizitatorul este invitat să se folosească de un întreg sistem de unelte (pe care nu le va găsi pe nicio altă platformă profesionistă şi dedicată în mod special arhivării foto/image, astăzi- si pe care il lasam sa le descopere singur!) care îl vor conduce într-o lume nouă, despre care noi credem că lipsea spaţiului web: privirea în amănunt. Suntem bucuroşi că s-a reuşit acest lucru şi ne bucură că Agenţia de ştiri Lăcaşuri Ortodoxe a reuşit această performanţă. Nu rămâne decât să vă provocăm, să intraţi pe noua noastră arhivă, chiar dacă încă nu veţi gasi toate albumele de până în prezent (ele sunt urcate la această oră de tehnicienii noştri, pe serverele pe care le deţinem), pentru a ne simţi, unii faţă de ceilalţi, “cu mult mai aproape". Un sistem de explorare foto….".

Look in a DetailO privire în Detaliu – te va apropia de lumea foto-web a viitorului, şi va însemna, de astăzi, un nou reper pentru cei ce vor să fie recunoscuţi într-o fotografie (mergând dincolo de limita obişnuită web de 500 px, orizontali). De acum, rudele şi prietenii tăi, de acasă sau din străinătate, te vor putea recunoaşte în fotografiile pe care ni le trimiţi, cu uşurinţă, iar iubitorii de artă şi de frumos se vor bucura alături de Dvs..

Lacasuri Ortodoxe, o platformă multimedia mereu atentă la amănunt, vă propune, de acum, să fiţi cu mult mai aproape de frumuseţe, printr-o nouă experienţă, pe care noi am numit-o: LDt Image – o privire în detaliu, aşa după cum considerăm noi că merită să fie privită Ortodoxia.

In plus, tot de astazi (desi urmeaza ca si aici sa aiba loc up-dateuri in mod constant), te poti bucura si de ARHIVA Video Lacasuri Ortodoxe. Ambele arhive, parte a sistemului inovator multimedia, vor putea fi accesate, de acum, din meniul principal de top, al paginilor Ageniei de stiri Lacasuri Ortodoxe. Toate noile servicii ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, in sistem multimedia, sunt oferite gratuit.

Invata sa te bucuri de calitate!

Vicepresedinte al Asociatiei Lacasuri Ortodoxe,

Ec. Carmen-Ana

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.