(14-16 oct) Intalnirea anuala ATORG 2011

PS Sofian la ATORG Lăcașuri Ortodoxe    In perioada 14 – 16 octombrie 2011, la Mainz, va avea loc intalnirea anuala ATORG (Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Români din Germania) la care va participa Pr. Dr. Vasile Gavrila,  Preot Paroh la Biserica Studentilor din Bucuresti, informeaza serviciul de presa LONews conform datelor si unei invitatii de participare la eveniment, transmise de Pr. Calinic, printr-un corespondent al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe aflat in zona.

   Parintele  va sustine conferinta cu tema: "Desăvârşirea in familie şi provocările societaţii contemporane". Cu aceeasi ocazie va fi lansata si cartea "NUNTA comuniune intru desavarsire". La intalnire va fi prezent si Preasfintitia Sa Dr. Sofian.

   Inscrierile participantilor la conferinta se pot face pana in data de 10 octombrie 2011, mai informeaza Serviciul de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.