Bilantul atacului sinucigas cu bomba, indreptat asupra unei biserici din Indonezia

Suryadharma Ali    Un atac sinucigas cu bomba, indreptat asupra unei biserici din Indonezia, provoaca ranirea a 28 de persoane, informeaza serviciul de presa LONews.

   Conform materialelor primite de la membri-abonaţi aflaţi în zona Wellington, Noua Zeelandă, un atentator sinucigaş a provocat o explozie într-o biserică indoneziană plină cu sute de credincioşi, în ziua de 25 septembrie 2011, rănind mai multe persoane, unele aflându-se încă în stare critică.

   Atacul indreptat asupra Bisericii Protestante Betel Sepuluh Injil din Solo, un oraş aflat în centrul Indoneziei, în provincia Java, a fost ultimul dintr-o serie de atacuri mortale îndreptate asupra minorităţilor, în naţiunea cu cea mai mare populaţie majoritar musulmană din lume.

   Ministrul Afacerilor Religioase, Suryadharma Ali, a condamnat ferm atacul şi a cerut poliţiei să facă investigaţii, mai informează serviciul de presă LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.