publicat în: Arhivă

Despre starea de sanatate a Patriarhului Bisericii ortodoxe Ucrainene

Primatul Bisericii Ortodoxe Ucrainene operat 2011    Intrucat mai multe persoane ne-au cerut amanunte pe Grupul “de face” Lacasuri Ortodoxe (`face & chat`), despre operatia suportata de Mitropolitul Vladimir al Kievului şi al Întregii Ucraine -amintita in stiriea de AICI – Serviciul de presă LONews vine cu următoarele precizări, conform informaţiilor primite de la membri aflaţi in zonă:

   Mitropolitul Vladimir al Kievului şi al Întregii Ucraine a fost operat în data de 20 septembrie 2011, la picior – operaţie de femur (osul a fost rupt).

   "Operaţia a fost una reuşită. În timpul perioadei de reabilitare, Întâistătătorul UOC va oficia slujbele religioase şi se va ruga în Biserica Sfântul Nicolae a ansamblului rezidenţial, continuând să lucreze şi să primească vizitatori în reşedinţa sa din Lavra Peşterilor, Kiev", afirmau surse din Patriarhie.

   Biserica Ucraineană i-a îndemnat pe credincioşi "să se roage pentru sănătatea şi recuperarea rapidă a Preafericitului Părinte Mitropolit Vladimir al Kievului şi al Întregii Ucraine", informează Serviciul de presă LONews.