(GRUPUL “de face” Lacasuri Ortodoxe) Lacasul Iubirii – absolvire 2011

1    Grupul “de face” Lacasuri Ortodoxe (lansat in urma cu cateva zile, dar numarand deja peste 3000 de membri – cel mai mare grup ortodox de Facebook aflat pe internet) ne informeaza:

   Lacaşul Iubirii din Haiti a încheiat o nouă sesiune profesională / Ceremonia de absolvire, duminică 28 august 2011

 

   Lăcaşul Iubirii din Haiti are în grijă copii cu dizabilităţi intelectuale, oferindu-le acestora o educaţie, începând de la nivel de preşcolar. Acesta mai prevede, de asemenea, şi educarea tinerilor, cei mai mulţi dintre ei trăind cu un handicap fizic, mental sau auditiv. Mulţi dintre ei au fost victime ale cutremurului din 12 ianuarie 2010, care a crescut semnificativ numărul persoanelor cu handicap în Haiti.

2

   Duminică, 28 august 2011 a avut loc la sediul Lăcaşului Iubirii din Haiti…

   (…citeste tot…)

   *Postarea integrala in traducere specială pentru grupul “de face” Lacasuri Ortodoxe, redactia de stiri Lăcașuri Ortodoxe, poate fi vazuta aici. Mesajul a fost postat pe “grupul de face” Lacasuri Ortodoxe – însotit de mai multe fotografii (peste 50 de fotografii, pe care le puteti vedea in pagina amintita) – de catre corespondent special Lacasuri Ortodoxe in Haiti, pr. Gregoire Legoute.

3

 

   Daca vrei si tu sa fii la curent cu informarile “pe faţă” Lacasuri Ortodoxe, sau pur si simplu sa faci parte din grupul de discutii Lacasuri Ortodoxe – un loc unde se dezbat pe larg stirile zilnice, dar si unde se shimba impresii, se adauga noi informatii, te poti alatura acestuia dand click pe aceasta adresa si ai pregatit in partea dreapta butonul: “Ask to Join Group”, pe care faci un simplu click ( daca nu te descurci, nu esti familiarizat cu Facebook-ul dar vrei sa facem impreuna ceva bun din el, da un mesaj la admin@lacasuriortodoxe.ro ).  Restul depinde de noi!

Redactia Lacasuri Ortodoxe – indreptata, de acum, si spre grupul deja mare “de face”

Info: prezentare grup

Obisnuieste-te cu emblema Grupului de face Lacasuri Ortodoxe GRUPUL ‘de Face’ Lăcaşuri Ortodoxe reprezintă platforma oficială, deschisă discuţiilor, a Agenţiei de Ştiri Lăcaşuri Ortodoxe.
 
GRUPUL ‘de faţă’, Lăcaşuri Ortodoxe, este locul nostru de întâlnire, ‘acolo unde’ şi ‘atunci când’ ne permitem un scurt moment de respiro, scăpând din iureşul ştirilor zilnice… pentru a vedea ce mai este de făcut, gândind pentru mai departe. 
   Surprinde-i zilnic aici, pe toţi cei aflaţi pentru “un mic sfat’ sau…la o scurtă cafea şi invită-ţi prietenii!

   Grupul “de face” Lăcaşuri Ortodoxe nu este un spaţiu destinat reclamelor, “rugăciunilor în grup”, persoanelor care se declară “anti-orice!”, extremistilor, anunţurilor publicitare, trimiterilor haotice spre filmuleţe diverse sau legături cu alte pagini web – există deja mii de grupuri inutile, comune şi plictisitoare – ci este unul rezervat cititorilor şi prietenilor Lăcaşuri Ortodoxe, intalnirilor directe cu corespondentii nostri din tara si strainatate, administratorii şi membrii săi fiind conştienţi că imaginea grupului (setat ca grup deschis facebook!, la o şuetă publică), şi în mod special având titulatura “Lăcaşuri Ortodoxe”, în faţa lumii laice şi a vizitatorilor pe care îi putem avea în mod accidental, contează.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.