Grupurile de Comunicare Crestina, angajate intr-o cooperare mai stransa

colaborare intre wacc si signis Conform datelor primite de la membri-corespondenţi din New York, Asociaţia Mondială pentru Comunicare Creştină (WACC) şi SIGNIS (Asociaţia Catolică Mondială pentru Comunicare), care au sponsorizat împreună un premiu al filmelor în care sunt promovate drepturile omului, au declarat că încearcă să găsească noi metode de cooperare, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Inspirată de Programul de Monitorizare Media WACC, care analizează prezentarea femeilor şi bărbaţilor în mass-media, SIGNIS intenţionează să înceapă un program de monitorizare a mass-mediei pe tema copiilor, a declarat secretarul general SIGNIS.

Declaratia lui Alvito de Souza a fost facuta in urma întâlnirii cu secretarul general al WACC, Rev. Karin Achtelstetter, care a avut loc în Aachen, Germania, în cea de-a doua parte a lunii august 2011.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.