Federatia Luterana solicita interventia ONU in Honduras

violente armate in Honduras    Conform datelor primite din zona Genevei, de la membri-abonati, creşterea violenţei şi a fărădelegilor în Honduras ar putea în curând scăpa de sub control, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

   O avertizare în acest sens a fost emisă de Federaţia Mondială Luterană (LWF). Aceasta susţine că Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului ar trebui să îşi înfiinţeze o bază în această ţară din America Centrală "fără întârziere”.

   Într-o scrisoare adresată Înaltului Comisar, Navanethem Pillay, Secretarul General al Federaţiei Mondiale Luterane, Rev. Martin Junge, i-a cerut acestuia "să ia act de violenţele alarmante din Honduras, care pot deveni cu uşurinţă un rău mult mai mare şi pot afecta alte ţări din regiune", remarca Junge, vizavi de creşterea din ultimul timp a violenţelor, având ca motiv principal, în special, problemele teritoriale, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.