Altercatii si framantari in interiorul Diocezei Anglicane din Zimbabwe

Nolbert Kunonga    Conform datelor primite de la membri-corespondenti aflati în New York, Dioceza Anglicană din Harare, Zimbabwe, a declarat că ataca decizia unui judecător, care a oferit custodia episcopului renegat Nolbert Kunonga asupra bunurilor bisericeşti, provocând un adevărat haos în cadrul diocezei.

   În urma hotărârii din 4 august 2011, a şefului Justiţiei, Godfrey Chidyausiku, "clerul şi membrii laici din Harare, Mashonaland West, Est şi Centru au primit ameninţări, au fost hărţuiţi în mod constant şi bătuţi sever, de huliganii lui Kunonga, deghizaţi în clerici, însoţiţi de bătăuşi angajaţi", se arată într-un comunicat de presă emis de dioceză în data de 25 august 2011, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.