Biserica Copta neaga zvonurile legate de Papa Shenouda

papa shenouda al III-lea    Biserica Ortodoxă Coptă neagă zvonurile conform cărora liderul său, Papa Shenouda al III-lea, ar fi grav bolnav.

   Biserica a spus că Shenouda este în "stare bună de sănătate" şi că îşi onorează atribuţiunile sale obişnuite, cum ar fi "întâlnirile cu alţi lideri şi participarea la predica săptămânală".

   Zvonurile începuseră să circule pe un cont de Twitter, care auto-pretindea că ar aparţine fostului parlamentar, Dna. Georgette Qelliny. Aceasta a răspuns interviurilor solicitate de presa din Statele Unite, precizând că nu deţine niciun cont Twitter.
   "Oricine ar fi cel care a răspândit acest zvon, nu încercă altceva decât să îmi strice relaţia cu Papa", a mai declarat ea.

   Papa călătoreşte frecvent în SUA, pentru efectuarea unui tratament medical în Ohio, dar Biserica menţine în secret, de regulă, datele referitoare la tratamentul acestuia.

– articol si redactare: Ing. Catalin Ion

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.