ATORG 2011 – Pr. Vasile Gavrila: Desavarsirea in familie si provocarile societatii contemporane

atorg 2011 Întâlnirea ATORG 2011 organizată anul acesta de tinerii din Parohiile Offenbach am Main și Darmstadt se va desfășura în perioada 14-16 octombrie 2011 în Mainz, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, conform datelor primite de la corespondenti-abonati aflati in zona.

Părintele Vasile Gavrilă, preot la Biserica studenților (fosta Rusă) din București, duhovnic și îndrumător al tinerilor ASCOR-iști din București și profesor la Facultatea de Teologie din București, invitatul din acest an, va vorbi despre “Desavârșirea în familie și provocările societății contemporane”. Invitatul, tema și amintirile frumoase rămase de la vechile întâlniri trebuie să fie suficiente pentru trezirea interesului de a participa în număr cât mai mare – sustin organizatorii in invitatia lor.

Din informațiile pe care le deținem, costurile de cazare și masa vor fi aproximativ egale cu cele de anul trecut (în jur de 60 de euro).

Înscrierile se fac până pe 10 septembrie, 26 septembrie fiind data limită de transfer a costurilor de cazare 2011, mai informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.
– articol si redactare: Ec. Ana-Carmen

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.