Instalarea în funcţia de Mare Eclesiarh al Catedralei Episcopale din Giurgiu, a PCuv. Protos. Teodor Şerban, Secretarul Eparhial al Episcopiei

În Duminica a XXXIII-a după Rusalii, la aniversarea a trei ani de la alegerea in demnitatea de episcop al Giurgiului, Preasfinţitul Dr. Ambrozie, Episcopul Giurgiului, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi, a săvârşit Sfânta Liturghie Arhierească la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Giurgiu. Cu acest prilej, Preasfinţia Sa l-a instalat în funcţia de Mare Eclesiarh al Catedralei Episcopale din Giurgiu pe PCuv. Protos. Teodor Şerban, Secretarul Eparhial al Episcopiei Giurgiului.

În cuvântul de învăţătură, Preasfinţitul Părinte a vorbit celor prezenţi despre pericopa evanghelică în care a fost prezentată pilda „Vameşului şi a fariseului”. La final Preasfinţia Sa i-a îndemnat pe cei prezenţi să aibă întotdeauna măsura virtuţii adevărate şi a creşterii duhovniceşti care stă pururea îmbrăcată în smerenia cea adevărată.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.