Procesiune cu icoana Maicii Domnului cu Pruncul de la Mănăstirea Hadâmbu

Icoana făcătoarea de minuni a Maicii Domnului cu Pruncul de la Mănăstirea Hadâmbu s-a aflat la începutul acestei săptămâni în mijlocul credincioşilor din Parohia Belceşti, Protopopiatul Hârlău din judeţul Iaşi.

Cu acest prilej, ieri dimineaţă, în biserica parohială cu hramul Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril, un sobor de şaisprezece preoţi au săvârşit Utrenia, Sfânta Liturghie şi Maslul.

Aproximativ opt sute de credincioşi din Belceşti şi din localităţile învecinate au venit pentru a se închina icoanei Maicii Domnului cu Pruncul şi pentru a participa la sfintele slujbe.

Până în seara zilei de marţi, 10 februarie 2009, credincioşii au putut veni să se roage la icoana adusă în Belceşti de la mănăstirea ieşeană.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.