publicat în: Arhivă

SESIUNEA DE INSTRUIRE A PREOŢILOR DIN EPARHIA GIURGIULUI, ÎN VEDEREA IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI CATEHETIC „HRISTOS ÎMPĂRTĂŞIT COPIILOR”

Cu binecuvântarea şi în prezenţa Preasfinţitului Dr. Ambrozie, Episcopul Giurgiului, în ziua de 13 februarie 2009, în sala „Nichifor Crainic”, din incinta Centrului Eparhial, s-a desfăşurat sesiunea de instruire a preoţilor din eparhia Giurgiului, în vederea implementării Proiectului catehetic „Hristos împărtăşit copiilor”.

Sesiunea de instruire a fost susţinută de către PC. Pr. Dr. Constantin Naclad, Inspector pentru cateheza parohială în cadrul Patriarhiei Române şi Coordonatorul proiectului naţional catehetic „Hristos împărtaşit copiilor”. Evenimentul a debutat cu prezentarea unui istoric al proiectului „Hristos împărtăşit copiilor”, continuându-se cu o dezbatere privind metodologia propusă de proiect, cu trasarea unor principii clare pentru susţinerea catehezei parohiale în eparhia Giurgiului.

La eveniment au fost prezenţi PC. Pr. Buga Constantin, Vicar Administrativ, PC. Pr. Balaban Mihail Constantin, Consilier Cultural al Episcopiei Giurgiului, PC. Pr. Gabriel Chirculeanu, Inspector al Biroului de catehizare, părinţii protopopi, inspectorii responsabili cu cateheza parohială şi preoţi din cele 4 protopopiate ale eparhiei.