INVITATIE: SAPTAMANA DUHOVNICEASCA in Parohia Adormirea Maicii Domnului din Resita

in acest post al Nasterii Domnului, Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Resita – cartier Doman, organizeaza in perioada 23 noiembrie – 27 noiembrie 2009, SAPTAMaNA DUHOVNICEASCA.


in aceasta perioada enoriasii parohiei, si nu numai, sunt asteptati sa vina in fiecare seara de la ora 16:00 pentru a se ruga impreuna cu preotii invitati din alte parohii si a asculta cuvantul de invatatura pentru a se intari duhovniceste si a se pregati cum se cuvine pentru intampinarea praznicului Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos.

De asemenea, in aceasta saptamana vom avea bucuria de a-l avea in mijlocul nostru si pe Prea Onoratul Parinte Protopop Nicolae C. Mirisan, Protopopul Resitei.

Alaturi de dansul ii vom avea in mijlocul nostru si pe Prea Cucernicii Parinti, Gheorghe ?uveti de la Parohia Anina II, Ciprian Costis de la Parohia Cuptoare-Secul, Petru Berbentia de la Parohia „Sf. Ap. Petru si Pavel”-Govandari si Petru Popovici de la Parohia Ortodoxa Ucraineana din Resita.

La sfarsitul acestei Saptamani Duhovnicesti, mai exact duminica, 29 noiembrie 2009, se va oficia Taina Sfantului Maslu cu incepere de la ora 1500, la care ii asteptam pe toti credinciosii de a ne ruga lui Dumnezeu pentru sanatatea noastra sufleteasca si trupeasca dar si a celorlalti frati ai nostri aflati in neputinte trupesti sau sufletesti.

– a consemnat pr. paroh Cristian Gh. Manole

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.