Nasterea Maicii Domnului sarbatorita la Manastirea Clocociov din Municipiul Slatina

Marti – 8 septembrie, la sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului, Preasfintitul Parinte Sebastian, Episcopul Slatinei si Romanatilor, a savarsit slujba Sfintei Liturghii la Manastirea Clocociov din Municipiul Slatina.


in cuvantul de invatatura, Preasfintitul Parinte Sebastian a vorbit despre nasterea Maicii Domnului ca rod al rugaciunii staruitoare a parintilor ei si ca implinire a tainei iconomiei lui Dumnezeu pentru izbavirea lumii de stricaciunea iadului, pe care omenirea si-a castigat-o drept mijlocitoare neincetata catre Dumnezeu. Astfel, Preasfintia Sa a indemnat credinciosii sa o cinstesca pe Maica Domnului si sa o cheme in ajutor de fiecare data, pentru ca poate dobandi de la Fiul ei implinirea rugaciunilor fiecaruia.

Dupa Sfanta Liturghie a avut loc slujba Parastasului pentru parintele Visarion Coman, care a fost duhovnicul manastirii timp de cateva decenii.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.