PS Nicodim va sluji duminica la Manastirea Brancoveni din judetul Olt

Pe 16 august, in Duminica a zecea dupa Rusalii, PS Nicodim va da curs invitatiei Preasfintitului Sebastian, Episcopul Slatinei si Romanatilor de a sluji impreuna la Sfanta Manastire Brancoveni din judetul Olt cu ocazia sarbatoririi Sfantului Voievod Martir Constantin Brancoveanu dimpreuna cu fiii sai Constantin, ?tefan, Radu si Matei si cu sfetnicul Ianache , ocrotitorul spiritual al Eparhiei Slatinei.

Aceasta manastire de maici este situata la 20 km sud-vest de Slatina, la sud de Piatra Olt, in zona soselei Slatina-Caracal. La Sfanta Manastire Brancoveni, ctitorie a Sfantului Voievod Martir Constantin Brancoveanu, un sobor de ierarhi, in frunte cu iPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, va savarsi slujba Sfintei Liturghii.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.