PS Lucian, Episcopul Caransebesului, insotit de corala preotilor de la cele doua catedrale episcopale din Caransebes, la centrele sociale pentru copii

Vineri 11 noiembrie 2009, Preasfintitul Parinte Lucian Episcopul Caransebesului insotit de corala preotilor de la cele doua catedrale episcopale din Caransebes, a vizitat centrele sociale pentru copii din Caransebes si a adus copiilor dimpreuna si dascalilor lor daruri si binecuvanare bisericii lui Hristos.


Dupa vizitarea gradinitei confesionale Preasfintitul Parinte Episcop a vizitat copiii si asistatii de la Complexul de servicii sociale “Sf. Vasile cel Mare” apartinator Episcopiei Caransebesului, unde acestia au primit colindul sfant si bun, precum si darurile din partea eparhiei. in Complexul Social Sf. Vasile cel Mare functioneaza un “centru de zi pentru copii” si programul denumit “Centru de igiena pentru mama si copil”.

Actiuni similare vor avea loc in preajma Sfintelor Sarbatori si la alte gradinite si centre sociale din judetul nostru.

EPISCOPIA CARANSEBESULUI

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.