La Biserica Precista din Bacau a fost adusa Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Manastirea Neamt


La Biserica „Precista“ din municipiul Bacau a fost adusa ieri, 12 august 2009, icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Manastirea Neamt, ramanand aici pana pe 15 august 2009, cand se va serba hramul acestui sfant lacas.


Icoana a fost adusa cu binecuvantarea inalt Preasfintitului Parinte Teofan, Arhiepiscopul Iasilor si Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, si a PS Ioachim Bacauanul, Arhiereu-Vicar al Episcopiei Romanului.

„Parintele Constantin Tomozei, protoiereu al Protopopiatului Bacau-Nord, se ingrijeste in mod deosebit de buna organizare a acestui pelerinaj, astfel incat toti credinciosii din Eparhia Romanului sa poata simti cu adevarat ca sunt in Postul Adormirii Maicii Domnului“, a declarat pr. Constantin Gherasim, consilier pe probleme de tineret si mass-media al Episcopiei Romanului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.