Tabara de vara la parohia Cuptoare-Secu

in perioada 06-09 august 2009, preotul paroh al Parohiei Cuptoare-Secu, Pr. Ciprian Costis, a organizat o tabara de vara pe raul Pogonici, in zona satului Valepai, cu tinerii din parohie.


Scopul acestei tabere a fost acela ca tinerii sa invete sa se autogospodareasca, sa comunice si sa se cunoasca mai bine, sa lege prietenii noi.

in cadrul taberei s-au abordat si s-au discutat subiecte propuse de tineri cum ar fi: ingaduinta si rabdare; mandrie si prejudecata; duhovnicul sau psihologul?; iubire parinteasca.

Printre activitatile la care tinerii au luat parte au fost si pescuitul, inotul, volei, table, sah, scurte excursii, cat si apropierea de unii dintre localnicii zonei, pentru a cunoaste obiceiuri si indeletniciri.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.