PS Visarion la inceperea unui nou an bisericesc: Slujba Arhiereasca la Catedrala Episcopala din Tulcea. Tot astazi este ziua de rugaciune pentru mediu

Astazi, 1 septembrie 2009, inceputul anului bisericesc, Sf. Dionisie Exiguul, P.S. Sa Visarion, Episcopul Tulcii a savarsit Sfanta Liturghie arhiereasca si slujba de Te-Deum in Catedrala Episcopala din municipiul Tulcea.


in cuvantul adresat credinciosilor P.S. Sa a subliniat faptul ca "ziua de 1 septembrie are pentru noi crestinii o semnificatie deosebita fiind inceputul anului bisericesc, an pe care-l dorim si prin rugaciunile pe care le-am inaltat catre Cel Preainalt sa fie un an binecuvantat cu multe impliniri duhovnicesti, cu pace si cu sanatate.

Aceasta zi este si Ziua de rugaciune pentru Mediu, iar noi ca si crestini avem o responsabilitate sporita pentru pastrarea echilibrului ecologic al planetei si al integritatii creatiei, respectand prin aceasta pe Dumnezeu cel ce a adus totul la existenta prin cuvantul Sau".

Pentru album foto, click pe banner:

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.