publicat în: Arhivă

Activitate caritabila la manastirea din Ivanesti, Vaslui

 manastirea nasterea sf. ioan botezatorul  ivanesti Astazi, 31 august 2009, Sectorul Social – Filantropic si Misionar al eparhiei a organizat cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Corneliu, Episcopul Husilor, o activitate caritabila la manastirea “Nasterea Sf. Ioan Botezatorul” – Ivanesti din judetul Vaslui.

Cu acest prilej, au fost oferite haine si incaltaminte pentru toate categoriile de varsta la peste 300 de familii din partea Centrului Eparhial in parteneriat cu Fundatia “Maica Tereza” si Fundatia “Prieteni pentru Moldova”, ambele din Olanda.


 manastirea nasterea sf. ioan botezatorul  ivanesti

Beneficiarii acestei actiuni sunt persoane cu o situatie sociala precara si provin din localitatile componente ale comunelor Voinesti si Ivanesti.

Pe langa programele sociale curente ale eparhiei, aceasta serie a actiunilor filantropice se va continua si pe parcursul lunilor urmatoare si in alte locatii din judetul Vaslui.

Activitatile sunt parte componenta a Programului “Ajutor pentru familii sarace si cu multi copii”, avand ca scop imbunatatirea situatiei sociale a familiilor nevoiase din judetul Vaslui. Programul este sustinut financiar prin contributia eparhiei si cu aportul substantial al celor doua organizatii neguvernamentale mentionate anterior.

Programul se desfasoara permanent din anul 2003.

ALBUM FOTO, dand click pe banner: