Hramul Bisericii Adormirea Maicii Domnului Christchurch, Noua Zeelanda

Maica Domnului este pentru crestini pilda de lumina, indemn si mangaiere in osteneala si grija pentru biserica si viata. Sfanta Fecioara Maria este maica noastra si ne invata "sa facem ceea ce ne spune El" (Hristos Domnul).


Duminica 16 august 2009, la Christchurch,Noua Zeelanda, s-a sarbatorit hramul Parohiei "Adormirea Maicii Domnului", pentru prima data in biserica proprie.

Cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop Mihail, la Sfintele slujbe a participat si Parintele Ovidiu Anton Motofelea de la parohia "Sfantul Gheorghe" din Hamilton, Noua Zeelanda.

Invitati de onoare din partea Bisericii Anglicane au fost Fr. Peter Williams si Fr. Hugh Bowron.

Crestinii au participat la sfintele slujbe si in special la Sfanta Liturghie si la Taina Sfantului Maslu, pentru primirea harului dumnezeiesc, pentru tamaduirea bolilor trupesti si sufletesti, pentru iertarea pacatelor si pentru intarirea sufletului.

Dupa sfintele slujbe toti participantii au fost invitati la o agapa crestina pregatita de asociatia doamnelor din parohie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.